30 Ocak 2017 Pazartesi

Rizede Forklift Kiralama

PORTİF VE VİNÇ HİZMETLERİ - 0541 446 23 90 

      Rize'de forklift kiralama hizmeti veren firma bunu yanında Rize'de vinç kiralama hizmetini'de vermektedir.Her türlü makine ihtiyacınıza cevap verebilmek için her gün makine parkını geliştiren firma müşteri memnuniyetine büyük ölçüde önem vermektedir.Gelişen makine teknolojisini yakında takip eden şirket iş güvenliğine en büyük önemi vermektedir.Rize vinç ile her türlü vinç ve portif ihtiyaçlarınıza çözümler üretiyoruz ve müşteriye en uygun fiyatı en yüksek kalitede sunuyoruz. Forklift hizmetimiz ile hafif tonajlı parçalarınızı indirme,bindirme,iştifleme  ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz. 

    Rize'de hiyap vinç kiralama hizmetimiz ile ağır tonajlı parçalarınızı indirme bindirme taşıma hizmetlerini size kolaylıkla ve uygun fiyat politikamız altında sunuyoruz.Anında hizmet ile makine ihtiyacınıza yirmi dakika yada iki saat zaman dilimleri içinde cevap veriyoruz. 

      Rize'de sepetli vinç hizmeti ulaşılmazı zor alanlara sepetli vinçlerimizi ile sizi ulaştırma hizmeti veriyoruz ve bu kiralamada müşterilerimize en uygun fiyatı garanti ediyoruz.

RİZE PORTİF
RİZE FORKLİFT KİRALAMA 


RİZE VİNÇ
RİZE VİNÇ


BİZİM İLE İLETİŞİME GEÇMEK İÇİN 
FİRMA - 0538 269 37 53
YETKİLİ - 0541 446 23 90

WWW.RİZEVİNC.NET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder